Forside > Restauranter > Sagardi Pintxos Bar
Sagardi Pintxos Bar

Sagardi Pintxos Bar

Sagardi Pintxos baren var en af de første Pintxos barer, jeg besøgte i Barcelona. Den er nok en smule turistet men konceptet og maden holder hele vejen.

Pintxos er egentlig ikke lokalt fra Barcelona, men fra Baskerlandet og man kan sige, at der er baskernes svar på tapas. Pintxos er også små retter, men de er (næsten) alle lagt oven på et stykke brød (flûte) og kommer så i alle mulige varianter.

For bare at nævne nogle af favoritterne, så prøv krabbesalat, gedeost, chorizopølse, jamon (skinke) eller naturligvis tortilla.

sagardi pintxos argenteria

Det særlige ved Pintxos baren er den nemme måde at komme til maden på. Den er udstillet på disken og man tager selv en tallerken og så er der ellers selvbetjening. Og du må godt skubbe lidt, hvis der er nogen der sidder i baren. Det eneste du skal huske er at gemme tandstikkerne, der sidder i hver pintxos, for det er måden du afregner på til sidst. De koster ca. €2 pr. stk.

Drikkevarer bestiller du i baren eller hos tjenerne, der går rundt.

Sagardi driver flere restauranter i Barcelona, men billederne og omtale i denne artikel er fra Sagardi i Argenteria 62 i Born området.

Om Jan P. Olsen

Udover at være forelsket i Barcelona har jeg et Marketing bureau og skriver på flere andre hjemmesider.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*