Forside > Restauranter > 4 gode burger barer i Barcelona
4 gode burger barer i Barcelona

4 gode burger barer i Barcelona

Man kan spise rigtigt godt og fint i Barcelona. Men hvis du har det ligesom jeg, så kan det også være rart med et mere simpelt måltid en gang imellem og en vellavet burger kan jeg altid spise!

Der er flere små gode steder, hvor man kan få gode hjemmelavede burgere. Her har du 4 af dem, som jeg kun kan anbefale. Og så er det ikke dyrere end McDonalds eller Burger King…

Kiosko

kiosko burger

Kiosko er altid propfyldt – bare det er et godt tegn for kvaliteten. Den lille burgerbar ligger på vores vej til stranden, så det er oplagt af få lidt mad på vej derned eller på vej hjem. Burgeren er hjemmelavet fra yderst til inderst og smager godt. Den største ulempe er køen og ventetiden og så kan det være svært at få en plads i det lille lokale.

Marquès de l’Argentera 1
08003 Barcelona
tel. +34 933 107 313

Bacoa

bacoaBacoa er faktisk ejeren bag Kiosko, så det er lidt samme stil, men alligevel ikke helt. Burgerne og menuen er lidt anderledes men stadigvæk med gode lokale råvarer og med et godt Barcelona-præg på burgerne. Bacoa er ved at åbne flere burger-restauranter, så følg med hvor de dukker op.

Ronda de la Universitat 31
08007 Barcelona
tel. +34 932 507 290
http://bacoa.es/en/

MakaMaka

makamaka burger

Makamaka ligger ved stranden på den store vej Passeig de Joan Borbo, så du sidder ikke lige i strandkanten. På de gode sommerdage er her også kø men normalt går der kun 10-15 minutter før du kan få en plads ved et af langbordene.

Der er en 4-5 forskellige burgere at vælge imellem – personligt synes jeg en Big Maka er bedst. Og prøv så fritterne med parmesan…

Passeig de Joan de Borbó 76
Barcelona
+34 932 21 35 20
http://www.makamaka.es/

Surfhouse

surfhouse burger

Surfhouse ligger på promenaden ved stranden ikke så langt fra MakaMaka. Her sidder du udenfor i et stor bar, hvor der er pladser “inde i baren” og så rundt om også. Du kan få meget mere end burgere, men deres version af den amerikanske klassiker er nu ikke så ringe, så den skal med på listen over gode burgere.

Surfhouse er populær, så her kommer du sikkert også til at stå lidt i kø hvis du kommer om eftermiddagen. Det nemmeste er at få plads, når de åbner.

Carrer l’Almirall Aixada 22
08003 Barcelona
+34 932 50 70 23
http://www.surfhousebarcelona.com

Lad mig høre om du har nogle gode burger-oplevelser i Barcelona, så prøver jeg dem og skriver dem på listen efterfølgende. Du kan skrive i kommentarerne nedenunder.

Om Jan P. Olsen

Udover at være forelsket i Barcelona har jeg et Marketing bureau og skriver på flere andre hjemmesider.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*