Forside > Blog > FC Barcelona’s ekspertise bruges også i Danmark
FC Barcelona’s ekspertise bruges også i Danmark

FC Barcelona’s ekspertise bruges også i Danmark

Klubben FC Barcelona rummer ikke kun en af verdens største og mest succesrige fodboldklubber, ligeledes excellerer de også i blandt andet Basketball og Håndbold. Lige nu kan håndboldelskere forhøjes af danske Jesper Nøddesbo i Barcelona.

Den mangeårige succes for klubberne i Barcelona har skabt interesse fra sportsklubber i hele verden. Senest og mest omtalt har været, hvordan Barcelona har uddannet deres teknisk stærke, med en eksemplarisk spilforståelse, unge fodboldspillere i deres talentakademi kaldet La Masia.

Den mangeårige succes på tværs af sportsgrene samt den stigende udefrakommende interesse for “Barcelona-måden” medvirkede til skabelsen af Barca Innovation Hub.

Barca Innovation Hub har samlet de bedste trænere, scouts, teknikere, analytikere og eksperter, som sammen har skabt et væld af specialiserede kurser til vidensbegærlige sportsinteresserede.

Uddannelseskurserne tilgås online og stiller ikke krav til kursisternes forudgående uddannelser. Her er et udsnit af de bedste kurser:

  • Psychology for Sports Coaches in High Performance
  • Sports Nutrition for Football
  • Strenght training: From Rehab to Performance Neuroscience and Training
  • Elite communication in Sports Organizations

barca innovation hub

 

Undervisningen foregår digitalt, hvor du logger ind med din private verificerede bruger og her kan undervisningen findes i både spansk og engelsk, men altså ikke dansk. Eksamen foregår ligeså digitalt, hvor det kræver et webcam, fremvisning af pas mv. for at verificere at det er dig der eksamineres i afslutningen på kurset.

Af erfaring ved vi, at det er muligt for interesserede kursister at forhandle sig frem til rabatordninger.

De kursister vi har snakket med har alle forhandlet sig frem til 5, 10, eller 15% rabatter på diverse kurser. Nøglen er, jo tættere på kursusstart, des mere forhandlingsvillige er de.

Vi har fået en udtalelse fra mentaltræner Henrik Hjarsbæk, som er uddannet på Københavns Universitet med speciale i Idrætspsykologi, om hans oplevelse med indholdet og brugbarheder af Barcelona Innovation Hubs udbud af kurser.

“Jeg har nu fået certifikatet Sports Psychology for Athletic Development. Jeg var meget skeptisk og ”krævende” før jeg signede mig op til kurset, da jeg havde som krav at det skulle være praksisorienteret og ikke blot teoretisk undervisning i eksempelvis idrætspsykologi og mentaltræning. Alt det har jeg nemlig været igennem i mine 5 år på universitetet. Da jeg listede mine krav til kursusarrangørerne fik jeg faktisk tilbudt 15-20% i rabat pga. af mine forudgående kvalifikationer indenfor det mentale område i sporten. Selvom indholdet var overordnet rigtig fint og det var sat i en konkret praksis kontekst, når de underviste i teorier, modeller og redskaber.

Hvis der sidder sportspsykologi interesserede eller personer med ambitioner og drømme om at karriere inden for dette spændende og vækstende område, så kan jeg godt anbefale deres kurser. De gennemgår det væsentligste og du får et certifikat på dine anstrengelser – såfremt du selvfølgelig består eksamen. Om selve kurset har givet mig flere klienter eller mere arbejde er svært at sige, men jeg tvivler på det er nogen begrænsninger, at jeg også har en Barcelona uddannelse på mit CV.”

Om Jan P. Olsen

Udover at være forelsket i Barcelona har jeg et Marketing bureau og skriver på flere andre hjemmesider.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*