Forside > Markeder

Markeder

Der findes flere markeder i Barcelona både med fødevarer men også loppemarkeder. Her kommer der nogle artikler med nogle af dem.

Sant Pere Mes Baix – Handel og marked

Forleden skrev jeg om det område vi selv har lejlighed i, Sant Pere, Santa Caterina y La Ribera. Lige som denne artikel er den skrevet i selve Barcelona. Og sørme om der ikke er marked i vores gade i dag – 19. Fira d’Estiu al carrer Sant Pere mes Baix. Det har jeg ikke oplevet før. Der er alle de handlende i gaden selv, der er rykket ud og så er der inviteret en del små handlende, der sælger smykker, ost, pølser, slik, kager, vin, olivenolie og meget andet. Markedet varer 3 dage fra den 11. til 13. juni og ... Læs mere »

Mercat Santa Caterina

Der findes flere dejlige markeder i Barcelona, hvoraf La Boqueria ved Ramblaen er det største og mest kendte. Vi bor selv tæt på et af disse markeder, Mercat Santa Caterina, som vi naturligvis kalder “vores marked” og vi handler her jævnligt. Det er beliggende i La Ribera området tæt på den markante gade Via Laietana, som på den anden side har Katedralen. Mercat Santa Caterina er åbnet i den nuværende og moderniserede form i 2005 og har således lige fejret 10 års jubilæum – faktisk foregår det i skrivende stund, som du kan se nedenfor: Santa Caterina var oprindeligt et ... Læs mere »