Forside > Blog > Ledermøde i Barcelona – nogle gode tips
Ledermøde i Barcelona – nogle gode tips

Ledermøde i Barcelona – nogle gode tips

Forleden dag blev jeg kontaktet af en af mine bekendte, som er direktør. Han skulle til Barcelona med sin ledergruppe og ville gerne have nogle “staldtips”, som han skrev. Helt konkret skrev han:

Jeg skal med mit lederteam til Barcelona og har brug for lidt stald tips til lidt restauranter, områder eller bare noget coolt, som man måske ikke lige selv finder. Har du det?

Og det har jeg jo! Så her kommer mit svar til ham, som du også kan bruge, hvis du selv overvejer at holde et ledermøde i Barcelona:

Det lyder dejligt med en tur til Barcelona – der er i hvert fald masser af muligheder for et motiverende ledermøde.

Der er jo et fantastisk udbud af restauranter og det er forholdsvist billigt – selv Michelin-restauranter er overkommelige i pris. På Michelin-niveau kan jeg anbefale:

Comerc 24 – Tidligere El Bulli kok, moderne tapas og småretter (ligger i ”vores” område Born)
Cinc Sentits – Moderne catalansk mad
Restaurant Hofmann – Klassisk mad (3 retter) med imponerende desserter
Sauc – Ligger på hotel Ohla, også moderne catalansk

I nærheden af hvor vi bor (Born) er der flere små gode restauranter, der er mere afslappede men stadig med god mad. Her kan jeg anbefale:

Llamber
Saboc
Montiel (michelin-niveau)

Det lidt cool restaurant-tip er Hidden Factory. Her kommer man til middag hos et par kokke, der har indrettet en lejlighed i en gammel fabrik, hvor de laver god mad i en slags ”koncept-middag over Gaudi” (arkitekten). Man sidder sammen med de andre gæster ved et fælles bord. Du kan læse mere om det her:

http://www.eatwith.com/offering/8071-Hidden-Dinner-with-Gaudi–/

Der findes flere roof-top barer rundt om i byen, som er herlige at starte en god aften med. Der er bl.a. en bar på Hotel Ohla og Hotel Grand, hvor der er fri adgang selv om man ikke bor på hotellet og så er der en bar oven på det catalanske museum ved havnen – man skal ind gennem museet og så op med elevatoren.

Vi er selv meget begejstret for området Born, hvor vi selv bor. Her er der masser af barer, tapas-restauranter og lidt bedre restauranter. Vi plejer selv at starte med at gå på en bestemt Pintxos-bar, der egentligt er baskisk. Her står man op og går selv op og tager de små hapser på brød og så afregner man til sidst. Her kommer man i god barca-stemning. Baren ligger ved Santa Maria del Mar kirken i Born på adressen: Plaça de Montcada  1-3.

Derfra er der ikke langt til et par vinbarer, hvor man kan få glimrende vin og lidt tapas. Jeg kan anbefale La Vinay del Senyor ved samme kirke som ovenfor og så Disset Graus i Carrer Antic de Sant Joan – i modsatte ende af ”Born-pladsen”.

Er man mere til Gin (som er det helt store i Barca p.t.) end vin, er der et hav af gode cocktail-barer på Passeig del Born også!

Området ved stranden er også dejligt og her er også en del (fiske)restauranter. Jeg kan anbefale Can Majo, hvor man kan sidde ude og få alt godt fra havet – se billedet.

can majo

Skal I lave lidt teambuilding eller lignende, så er der gode muligheder for SUP – Stand Up Paddling på vandet, som faktisk er meget sjovt og hvor alle kan være med. Og så er der gode muligheder for at leje cykler, hvis man gerne vil se lidt mere af byen end man kan nå til fods eller i bil/bus/taxa.

Det er vel de bedste bud lige fra hoften. Hvis du har noget mere konkret, kan du bare vende tilbage.

God tur!

Om Jan P. Olsen

Udover at være forelsket i Barcelona har jeg et Marketing bureau og skriver på flere andre hjemmesider.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*