Forside > Restauranter

Restauranter

Det er skønt og billigt at gå på restaurant i Barcelona. Ofte er det ½ pris eller billigere i forhold til i Danmark og udvalget er enormt af mange forskellige restauranter – lige fra tapas til Michelin-restauranter.

De restauranter du finder nedenfor kan anbefales og jeg har selv spist der mindst én gang.

4 gode burger barer i Barcelona

surfhouse burger

Man kan spise rigtigt godt og fint i Barcelona. Men hvis du har det ligesom jeg, så kan det også være rart med et mere simpelt måltid en gang imellem og en vellavet burger kan jeg altid spise! Der er flere små gode steder, hvor man kan få gode hjemmelavede burgere. Her har du 4 af dem, som jeg kun kan anbefale. Og så er det ikke dyrere end McDonalds eller Burger King… Kiosko Kiosko er altid propfyldt – bare det er et godt tegn for kvaliteten. Den lille burgerbar ligger på vores vej til stranden, så det er oplagt ... Læs mere »

Restaurant Hofmann

En af fordelene ved Barcelona er det gastronomiske niveau, der vel er det højeste i Europa og samtidigt til priser, der får de fleste danske restauranter til at være hensynsløse udbyttere. At besøge en Michelin-restaurant koster således ikke en mindre ferie – faktisk kan du flyve til Barcelona og hjem og samtidigt spise på Michelin-restaurant for de samme penge som et besøg på Noma eller Geranium i København! Restaurant Hofmann har en enkelt stjerne i Michelin-guiden. Men i modsætning til mange andre spanske eller danske Michelin-restauranter er den ganske klassisk, hvor man vælger en forret, hovedret og en dessert. Her ... Læs mere »

Restaurant Saboc – moderne tapas i Born

restaurant saboc

Restaurant Saboc ligger i det nyrenoverede område omkring den gamle markedshal i Born. Markedshallen er nu et monument over det gamle Barcelona med udgravninger, der viser Barcelona, da Catalonien endnu var selvstændigt før 1714. Hallen er et besøg værd, men det er ikke den, jeg vil omtale her. Derimod Restaurant Saboc, der ligger i C/ Fusina 3 med hallen som nærmeste nabo. Det er blevet en af vores favoritter, når vi vil have god mad til rimelige priser og det gerne må være lidt mere moderne end traditionel tapas. Indretningen er lys og afslappet – en dejlig åben restaurant. Og ... Læs mere »

Sagardi Pintxos Bar

sagardi pintxos bar

Sagardi Pintxos baren var en af de første Pintxos barer, jeg besøgte i Barcelona. Den er nok en smule turistet men konceptet og maden holder hele vejen. Pintxos er egentlig ikke lokalt fra Barcelona, men fra Baskerlandet og man kan sige, at der er baskernes svar på tapas. Pintxos er også små retter, men de er (næsten) alle lagt oven på et stykke brød (flûte) og kommer så i alle mulige varianter. For bare at nævne nogle af favoritterne, så prøv krabbesalat, gedeost, chorizopølse, jamon (skinke) eller naturligvis tortilla. Det særlige ved Pintxos baren er den nemme måde at komme ... Læs mere »