Forside > Blog

Blog

Her finder du artikler og blogposts, som ikke umiddelbart kan placeres i de andre kategorier. Men de er selvfølgelig også om Barcelona.

Barcelona Shopping – den bedste shopping i Barcelona

shopping i barcelona

Barcelona er mere end gode seværdigheder og dejlig mad. Det er en international by med masser af muligheder for shopping. Både i internationale forretninger og i mindre lokale butikker. Her er en guide til den bedste shopping i Barcelonas og med de mest populære shoppinggader og -områder. Den fortæller dig, hvor du kan finde designerbutikker og mærkevarer, samt hvilke gader og områder der har de bedste shoppingmuligheder i Barcelona. Barcelona har et bredt udvalg af både eksklusive designerbrands, shopping centre og mindre modeforretninger. Åbningstider for shopping i Barcelona De fleste forretninger i Barcelona åbner kl. 09.30 eller kl. 10.00 om ... Læs mere »

Ledermøde i Barcelona – nogle gode tips

Forleden dag blev jeg kontaktet af en af mine bekendte, som er direktør. Han skulle til Barcelona med sin ledergruppe og ville gerne have nogle “staldtips”, som han skrev. Helt konkret skrev han: Jeg skal med mit lederteam til Barcelona og har brug for lidt stald tips til lidt restauranter, områder eller bare noget coolt, som man måske ikke lige selv finder. Har du det? Og det har jeg jo! Så her kommer mit svar til ham, som du også kan bruge, hvis du selv overvejer at holde et ledermøde i Barcelona: Det lyder dejligt med en tur til Barcelona – ... Læs mere »

Hvad hedder kaffen?

kop kaffe

Kaffe og spaniere hører ligesom sammen. Der er et hav af cafeer og kaffebarer rundt om i Barcelona og de benyttes flittigt. Det er her man holder sin pause – selv om det bare er 10 minutter. Og man forstår det godt, for kaffen er både god og billig. Der er langt til de danske priser, hvor kaffe ofte løber op i 30-50 kr. På min lokale Cafe Savona får du kaffe plus croissant for €2 eller 15 kr. Sådan! Kaffe guide Men hvad skal du bestille, når du er på café? Her får du en lille guide til hvad ... Læs mere »

Den perfekte formiddagstur i Barcelona

arc de triomf

Når vi har førstegangsgæster i Barcelona tager vi dem altid ud på den samme tur den første dag. Og selv om vi selv har gået den en del gange bliver vi aldrig trætte af den. Den kan klares på et par timer med nogle stop undervejs og er den perfekte formiddagstur i Barcelona. Den tager udgangspunkt i vores egen gade som er Sant Pere Mes Baix, der er en sidegade til den store Via Laietana. Gaden ligger i La Ribera distriktet i det område, der kaldes Sant Pere. Selve gaden er faktisk også et besøg værd, da det er en ... Læs mere »

Mercat Santa Caterina

Der findes flere dejlige markeder i Barcelona, hvoraf La Boqueria ved Ramblaen er det største og mest kendte. Vi bor selv tæt på et af disse markeder, Mercat Santa Caterina, som vi naturligvis kalder “vores marked” og vi handler her jævnligt. Det er beliggende i La Ribera området tæt på den markante gade Via Laietana, som på den anden side har Katedralen. Mercat Santa Caterina er åbnet i den nuværende og moderniserede form i 2005 og har således lige fejret 10 års jubilæum – faktisk foregår det i skrivende stund, som du kan se nedenfor: Santa Caterina var oprindeligt et ... Læs mere »

15 gratis ting du kan lave i Barcelona

Du kan foretage dig rigtigt mange ting i Barcelona og selv om prisniveauet generelt er lavt, så kan det godt løbe op, hvis man spiser ude tre gange om dagen og betaler indgang til et væld af museer og seværdigheder. Så her er nogle tips til gratis ting du kan foretage dig i Barcelona og som kan få budgettet til at strække lidt længere. 1. Park Guell Park Guell er egentlig ikke helt gratis mere. Fra efteråret 2013 begyndte man nemlig at tage betaling for at komme ind til de mest turistede områder – i øvrigt gav det en del ... Læs mere »

Velkommen til Barcelona Guiden

Velkommen til det første blogindlæg på Barcelona Guiden. Det er et stille udlæg, der vil fortælle lidt om, hvem jeg er, hvorfor jeg har skabt Guiden og hvad du kan forvente af indhold. Mit navn er Jan Olsen og jeg er vild med Barcelona – det er i øvrigt hele min familie. Vi er så begejstret, at vi i sommeren 2013 købte en lille lejlighed i byen og besøger den så ofte vi kan. Det bliver tit til mellem 8 og 10 gange om året. Den glæde vi har ved byen vil jeg gerne prøve at give videre. Og så ... Læs mere »